HVEM ER VI?

HjemmeHjælpen A/S er en privat hjemmehjælpsvirksomhed. Sammen med vores 300 omsorgsfulde medarbejdere er vi stærkt og gratis alternativ til den offentlige hjemmepleje.

Vi har over 10 års erfaring i at sikre vores hjemmehjælpsmodtagere en tryggere og lettere tilværelse. Hos os får du derfor tilknyttet faste hjemmehjælpere, så de kender dig – og du kender dem, der dukker op.   

Vi har hjertet med i alt, hvad vi foretager os. Det er nemlig vores overbevisning, at professionel hjælp og pleje kun har værdi, hvis den samtidig er fyldt med omsorg, respekt og fleksibilitet. Du kan derfor være 100 % tryg og sikker på at få den bedste service. Uanset tidspunktet på døgnet.

Dine hjemmehjælpere er nøje udvalgt, så deres faglige kompetencer matcher dine behov. Vores medarbejdere består af SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter, servicemedarbejdere, pædagoger og sygeplejersker med hjertet på rette sted. Og tid til at lytte til dine spørgsmål og behov.

Når du får hjemmehjælp gennem os, kan du – i modsætning til i det offentlige – også tilkøbe ekstra hjælp til netop det, du har behov for.

Vores 4 værdier

Hjemmehjælpen A/S har siden 2004 arbejdet ud fra 4 klare værdier:

  • Kvalitetsbevidsthed
  • Samarbejdsvillighed
  • Respektfuldhed
  • Fleksibilitet