HjemmeHjælpen Aarhus inviterede hele personalet til kick-off/teambuilding eftermiddag med efterfølgende middag og fest om aftenen

HjemmeHjælpen Aarhus inviterede hele personalet til kick-off/teambuilding eftermiddag med efterfølgende middag og fest om aftenen

HjemmeHjælpen Aarhus er inde i en stærk vækstperiode, hvor vi har budt velkommen til mange nye medarbejdere. Derfor syntes HjemmeHjælpen Aarhus det er vigtigt at alle skal lære hinanden bedre at kende, samt at der skabes et fundament som sikrer et fortsat godt samarbejde i virksomheden.

Teambuilding øvelserne var designet til at udfordre de enkelte teams evne til at kommunikere, samarbejde og sætte mål mm. mens de var opslugt af udfordringerne, morede de sig i de forskellige energiskabende teambuilding aktiviteter. Det skabte en instinktiv konkurrenceånd og sikrede et sjovt og følelsesladet event. Hele denne teamevent havde til formål at give personalet en god dag med masser af inspiration og redskaber til arbejdet i hverdagen. Opgaverne kunne kun løses igennem fælles indsats, og da de var sjove og underholdende var det ikke svært for personalet at deltage aktivt.