Social og sundhedshjælperelev
ved HjemmeHjælpen
Aarhus A/S

Du kan nu blive elev hos os. Som privat leverandør af hjemmepleje i Aarhus kommune tilbyder vi nu at du kan tage din uddannelse som Sosu-hjælper hos os.

Vi er en professionel arbejdsplads præget af en uformel omgangstone med ledelse i øjenhøjde. En arbejdsplads med kollegial sparring og videndeling. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, medansvar og medindflydelse.

Som elev hos os tilbyder vi dig

  • En attraktiv uddannelse af høj kvalitet
  • Et velorganiseret uddannelsesforløb i samarbejde med vores praktikvejledere
  • Faglig og personlig sparring med vores dygtige medarbejdere
  • Teamsamarbejde i kompetente teams med både Sosu-hjælper og Sosu-assistenter
  • Løn under hele uddannelsen
  • Studietid og ikke mindst gode forhold til det

Du kan læse mere om uddannelserne og kravet til optagelse på Sosuaarhus.dk

 

Hvad bør du ellers vide?

Uddannelsesstart

Vi optager elever 4 gange om året - februar, maj, august og november.

Aktuelle ansøgningsfrister

Ansøgningsfristen er senest 1. måned før start. Dog modtager vi gerne løbende ansøgninger.

Sådan søger du ind på uddannelsen

Opfylder du kravene til optagelser på uddannelse som Sosu-hjælper så sender du en motiveret ansøgning afsted til os på gh@hhaarhus.dk – du bedes også sende dit personlige CV med og mærke mailen med ”ansøgning til Sosu-hjælper elev”.

Elevløn

Under hele uddannelsen vil du modtage elevløn fra os. Der er mulighed for at søge voksenelevløn, når du er fyldt 25 år inden uddannelsesstart og opfylder kriterierne. Hvor kan jeg komme i praktik

HjemmeHjælpen Aarhus A/S tilbyder praktik i hele Aarhus kommune. Du vil have base på vores adresse på Finlandsgade, men alle arbejdsopgaver foregår i borgeres hjem.

Hvornår skal jeg møde?

I dit praktikforløb vil du gennemsnitligt skulle arbejde 37 timer om ugen – fortrinsvis i dagvagt. Din arbejdstid vil som udgangspunkt ligge mellem kl. 7 og 15. Det kan forekomme enkelte weekendvagter hvis dette passer ind i forløbet og er i overensstemmelse med praktikvejlederene.

 

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakt uddannelsesansvarlig Grit Høgh på gh@hhaarhus.dk eller på telefon 87310221.

Vi ser frem til, at høre fra dig.