HjemmeHjælpen A/S søger stabile aftenvagter

HjemmeHjælpen A/S København og Frederiksberg søger dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere eller assistenter til at hjælpe vores borgere med personlig pleje om aftenen. Vi søger aftenvagter, der kan køre fra kl. 15.30-00.00 mandag til søndag i et 7/7 rul.

 

Faglige kvalifikationer:

  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse

  • Du har erfaring som udekørende personale fra hjemmeplejen eller lignende

  • Du har en ren straffeattest

  • Du har kørekort

 

Personlige kvalifikationer:

  • Du er meget ansvarsbevidst og serviceorienteret

  • Du kan arbejde selvstændigt

  • Du evner at samarbejde med borgere, pårørende og gruppeledere

  • Du er pligtopfyldende, mødestabil og en loyal medarbejder

  • Du har hjertet på det rette sted

 

Vi tilbyder:

En professionel arbejdsplads præget af en uformel omgangstone med ledelse i øjenhøjde. En arbejdsplads med kollegial sparring og vidensdeling. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, medansvar og medindflydelse.

Hjemmehjælpen sikrer et godt arbejdsmiljø, hver der er rummelighed og mangfoldighed. Vi har gode personaleforhold og hyggelige personalearrangementer.

HjemmeHjælpen arbejder ud fra 4 klare værdier: kvalitetsbevidsthed, samarbejdsvillighed, respektfuldhed og fleksibilitet.

I Hjemmehjælpen stiller vi store krav til vores hjemmehjælpere. Så du skal være indstillet på at arbejde i en virksomhed, hvor der stilles store krav til service, borgertilfredshed, kvalitet, effektivitet og samarbejde.

Løn efter overenskomst.

 

Kontakt:

Ansøgning og CV sendes til janne@hjemmehjaelpen.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-chef Janne Lyngbæk på 4170 5202. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Hjemmehjælpen A/S er en af Danmarks største privatejede virksomheder indenfor Hjemmeplejen, der siden 2005 har ydet personlig pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi hjælper i dag borgere i København og Frederiksberg. Sammen med vores 350 omsorgsfulde medarbejdere er vi et fleksibelt og omkostningsfrit alternativ til den offentlige hjemmepleje. Vores medarbejdere er sammensat af SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter, Servicemedarbejdere, pædagoger og sygeplejersker, der sammen med vores Distriktsansvarlige sikrer, at vores borgere får den bedste pleje og omsorg.